Συσκευές & Αξεσουάρ
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
442.7 kcal /
1852.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.4 g
Νάτριο
287.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy tomato and basil soup
30 λεπτ.
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 λεπτ.
Bubble and squeak soup
35 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Spiced meatball soup (Bakso)
2ωρ. 25 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Bulghur and lentil soup
1ωρ.
Chunky mixed vegetable soup
50 λεπτ.
Barley, bacon and chorizo soup
50 λεπτ.