
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spaghetti alla Puttanesca
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476 kcal /
2000 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
96 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Tuna Pasta
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min