Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • pecorino cheese (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • shallot (approx. 30 g)
    1
  • bacon cubes
    150 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water
    1200 g
  • salt
    ¾ tsp
  • dried spaghetti
    350 g
  • medium eggs (see tip)
    3
  • egg yolk from medium egg
    1
  • ground black pepper
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 667.9 kcal / 2794.4 kJ
Πρωτεΐνη 27.9 g
Λιπαρά 30.1 g
Υδατάνθρακες 69.3 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Νάτριο 945.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων