Espaguetis a la carbonara a baja temperatura

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 raciones

Υλικά

Salsa carbonara
  • de queso parmesano en trozos
    50 g
  • de queso pecorino en trozos
    60 g
  • huevo
    1
  • yemas de huevo
    4
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de papada de cerdo adobada (guanciale), en dados
    200 g
Cocción de pasta
  • de espaguetis
    320 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • pimienta molida

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 677 kcal / 2832.5 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 33.3 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Νάτριο 1623.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων