Risottata au poulet et aux champignons

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en cubes (2cm x 2cm)
    40 g
  • gousse d'ail en fines tranches
    1
  • de poivrons coupés en morceaux (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • de cuisse de poulet, sans peau, désossée
    250 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de champignons frais en quartiers
    100 g
  • de tomates en dés, en conserve
    200 g
  • de poudre de paprika (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. à café
  • d'eau
    400 g
  • cube de bouillon de poulet (pour 0,5l)
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de pâtes, sèches, du type Spaghettini temps de cuisson (8-9 minutes)
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 517.1 kcal / 2163.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.1 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 84.8 g
Φυτικές ίνες 13.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 727.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων