Pulled Pork and Cider Rolls

Pulled Pork and Cider Rolls

3.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions

Υλικά

  • pork fillet sliced (2 cm)
    600 g
  • dry cider
    500 g
  • onions quartered
    130 g
  • garlic clove
    1
  • Dijon mustard
    1 Tbsp
  • dark brown sugar
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lard
    30 g
    30 g unsalted butter
  • fresh tarragon leaves only
    3 - 4 sprigs
  • bread rolls for serving
    8

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 330 kcal / 1379 kJ
Πρωτεΐνη 22.2 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 34.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων