Vichyssoise au haddock

Vichyssoise au haddock

4.6 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La vichyssoise
  • de filet de haddock (1 filet)
    500 g
  • de blancs de poireau coupés en tronçons
    300 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe rases
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'eau
    300 g
  • de pommes de terre détaillées en dés
    300 g
  • de lait
    400 g
Le tartare de haddock
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe rase
  • de ciboulette fraîche ciselé
    1 bouquet
  • de coriandre fraîche ciselées
    5 feuilles
  • le zeste d'un citron vert non traité

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 396 kcal / 1667 kJ
Πρωτεΐνη 39.3 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 21.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων