
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1106.7 kcal /
4648.2 kJ
Πρωτεΐνη
25.9 g
Λιπαρά
64.4 g
Υδατάνθρακες
108.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
40.6 g
Νάτριο
1133.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApple pie smoothie
10 λεπτ.
Vegetable bake with goat's feta
1ωρ. 30 λεπτ.
Caprese omelette
30 λεπτ.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
Καμία βαθμολογία
Egg and bacon breakfast baguettes
Καμία βαθμολογία
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Plum brioche buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Breakfast bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 λεπτ.