
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1106.7 kcal /
4648.2 kJ
Πρωτεΐνη
25.9 g
Λιπαρά
64.4 g
Υδατάνθρακες
108.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
40.6 g
Νάτριο
1133.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorridge
15 λεπτ.
Natural yoghurt (Varoma method)
13ωρ.
Yoghurt with red berry coulis
13ωρ. 20 λεπτ.
Cacao banana porridge
15 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Quick porridge
10 λεπτ.
Boiled Eggs
20 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Breakfast on-the-go
10 λεπτ.
Pumpkin pancakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.