Eglefin au curry

Eglefin au curry

3.7 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • d'échalotes
    120 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de poireaux nouveaux, coupés en petits tronçons
    500 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de sel fin à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de curry en poudre
    3 c. à café
  • d'églefin détaillé en 6 filets
    600 g
  • d'eau
    900 g
  • de riz basmati préalablement rincé sous un filet d'eau froide
    300 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    50 g
  • d'aneth frais
    5 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 356 kcal / 1504 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 46 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων