Risotto ai funghi porcini

4.2 65 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ scalogno (15 g circa)
  • 150 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    20 g di funghi secchi, puliti e a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio), cottura 17-18 minuti
  • 30 g di vino bianco secco
  • ½ cucchiaino di sale
    ½ cucchiaino di dado per brodo di carne
  • 420 g di acqua
  • 15 g di burro a pezzi

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 607.6 mg
Πρωτεΐνη 8.1 g
Θερμίδες 1895 kJ / 452.9 kcal
Λιπαρά 14.2 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 70.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων