Risotto alla curcuma e agretti

Risotto alla curcuma e agretti

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di scalogno
    15 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 16-18 minuti)
    160 g
  • di agretti puliti, tagliati a pezzi
    150 g
  • di vino bianco
    25 g
  • di acqua
    390 - 410 g
  • di curcuma in polvere
    1 cucchiaini
  • sale + q.b.
    ¼ - ½ cucchiaino
  • di burro
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 403.2 kcal / 1687 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 353.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων