Calamarata, spigola e Pachino

Calamarata, spigola e Pachino

4.4 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 5 g di basilico fresco lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca tipo calamarata
    320 g di pasta secca, tipo calamarata

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 416.1 kcal / 1740.9 kJ
Πρωτεΐνη 23.5 g
Λιπαρά 12.1 g
Υδατάνθρακες 46.5 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 186.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων