Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe

Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe

4.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di farina tipo 0
    200 g
  • uova
    2
  • di acqua
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
Ripieno
  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    500 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Terminare la preparazione
  • farina tipo 00 q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di erbe aromatiche fresche miste (origano, rosmarino, timo, salvia), le foglie e gli aghi
    1 mazzetto
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di acqua
    500 g
  • di pepe rosa in grani
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 652 kcal / 2728 kJ
Πρωτεΐνη 20.8 g
Λιπαρά 32.6 g
Υδατάνθρακες 68.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων