Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro

Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro

4.9 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di sale grosso
    1 cucchiaino colmo
  • di rosmarino secco in polvere
    ½ cucchiaino
  • spicchio di aglio
    ½
  • foglia di salvia secca
    1
  • di foglie di alloro secche tritate
    1 pizzico
  • grani di pepe nero
    2
  • bacche di ginepro
    2
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di lonza di maiale senza nervi, in 2 pezzi
    500 g
  • di aceto balsamico
    2 cucchiaini
    2 cucchiaini di aceto di vino
  • brodo vegetale fino ad arrivare a 300 g di liquido
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di burro a pezzi
    35 g
  • sale (προαιρετικό πεδίο) q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 356.6 kcal / 1492.1 kJ
Πρωτεΐνη 24.8 g
Λιπαρά 25.4 g
Υδατάνθρακες 5.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.4 g
Νάτριο 706.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων