Ravioli alla napoletana

Ravioli alla napoletana

4.4 131 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Nudelteig
  • Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
    300 g
  • Eier
    3
  • Öl
    1 - 2 TL
  • Salz
    ½ TL
Füllung und Fertigstellung
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Ricotta
    100 g
  • Ei
    1
  • Mozzarella in Stücken
    120 g
  • gekochter Schinken in Würfeln (1 cm)
    100 g
  • Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
  • Salz zum Kochen der Ravioli
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 408 kcal / 1708 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων