Focaccia mit Kirschtomaten

Focaccia mit Kirschtomaten

4.7 827 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Teig
  • Wasser
    250 g
  • frische Hefe (30 g)
    ¾ Würfel
  • Zucker
    1 TL
  • Kartoffeln gekocht, abgekühlt, in Stücken
    150 g
  • Mehl
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
Belag und Fertigstellung
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Cherry-Tomaten halbiert
    20
  • Oregano, getrocknet
    2 EL
  • grobes Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 410 kcal / 1715 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων