Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane

Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane

4.4 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di melanzane violetta tonde, a dadini (1.5 cm circa)
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di cipolle a pezzi
    20 g
  • di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di acqua
    700 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pomodori ciliegino in quarti
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 485 kcal / 2029 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 70 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων