
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and Gorgonzola Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.7 g
Θερμίδες
1182 kJ /
283 kcal
Λιπαρά
19.36 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns
35 λεπτ.
Baked Penne with Vegetables
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1ωρ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 λεπτ.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 λεπτ.