
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and Gorgonzola Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
283 kcal /
1182 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
19.36 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Bacon and Cabbage Risotto
1ωρ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3ωρ.