Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and Gorgonzola Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.7 g
Θερμίδες
1182 kJ /
283 kcal
Λιπαρά
19.36 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Tuna Pasta
30 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min