
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and Gorgonzola Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
283 kcal /
1182 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
19.36 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Tuna Noodle Bake
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.