Risotto con zucca e Taleggio

Risotto con zucca e Taleggio

4.4 555 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucca la polpa a dadini (1 cm)
    250 g
  • di acqua
    850 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di Taleggio a cubetti (1 cm)
    100 g
  • di burro
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 484 kcal / 2025 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 67 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων