Risotto agli asparagi e vongole

Risotto agli asparagi e vongole

4.1 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di acqua
    1500 g
  • di sale
    3 cucchiaini
  • di vongole spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
    1000 g
  • di asparagi verdi freschi puliti
    250 g
  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 401 kcal / 1678 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 68 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων