Weganella-wegańska mozarella

Weganella-wegańska mozarella

3.5 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 20 g nasion babki jajowatej
  • 400 g wody do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 154.3 kcal / 645.8 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 11.3 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 246.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων