
Συσκευές & Αξεσουάρ
Weganella-wegańska mozarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
20 g nasion babki jajowatej
-
400 g wody do namoczenia łupin babki jajowatej
-
100 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
-
300 g wody do namoczenia orzechów
-
20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
154.3 kcal /
645.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
11.3 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
246.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnedle z wczorajszych ziemniaków i czerstwych bułek
40 λεπτ.
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45 λεπτ.
Pikle z ogórków z koperkiem
15 λεπτ.
Suflety kalafiorowe
55 λεπτ.
Ogórki kiszone - na zupę ogórkową
15 λεπτ.
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 λεπτ.
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7ωρ. 40 λεπτ.
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 λεπτ.
Pieczone gniecione ziemniaki z solą rozmarynową
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos duński
15 λεπτ.
Wegański sos „serowy”
20 λεπτ.
Pikle z łodyg jarmużu
24ωρ. 40 λεπτ.