Quiche z tofu i szpinakiem

Quiche z tofu i szpinakiem

4.4 111 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • mąki pszennej
    250 g
  • margaryny wegańskiej, pokrojonej na kawałki
    120 g
  • wody zimnej
    60 g
  • soli
    ½ łyżeczki
Nadzienie
  • mąki sojowej
    30 g
  • wody ciepłej
    60 g
  • ząbki czosnku
    1 - 2
  • tofu, miękkiego odsączonego z zalewy, pokrojonego na kawałki
    400 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • płatków drożdżowych
    10 g
  • skrobi kukurydzianej
    15 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    ¼ łyżeczki
  • liści szpinaku baby, świeżych
    200 g
  • bułki tartej wegańskiej
    2 łyżki
  • pomidorków cherry przekrojonych na pół
    10
  • migdałów, w płatkach
    3 łyżki

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 353 kcal / 1480 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων