
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476.8 kcal /
2002.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
19.9 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
420.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1ωρ. 10 λεπτ.
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Prawn dumplings (xia jiao)
1ωρ. 15 λεπτ.
Cauliflower buffalo bites
35 λεπτ.
Steamed pork buns (baozi)
2ωρ. 30 λεπτ.
Korean bao beef sliders
2ωρ. 10 λεπτ.
Luo bo gao (radish cakes)
25ωρ. 20 λεπτ.
Banh bao (steamed pork buns)
2ωρ. 45 λεπτ.
Parmesan cheese crisps
15 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sandwich sushi
1ωρ. 45 λεπτ.