Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
420.7 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Λιπαρά
19.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1ωρ. 50 λεπτ.
Steamed mocha scrolls XXL
50 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Swicy fig and Brie wonton cups
Καμία βαθμολογία
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Charcoal waffle cones
35 λεπτ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Custard horns
1ωρ. 45 λεπτ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.