
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476.8 kcal /
2002.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
19.9 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
420.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
BBQ chicken winglets
1h 15min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20min
Flaky filo fingers
1h 30min
Protein Bars
50min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Hidden veg sausage rolls
45min
Charcoal waffle cones
Ninguna valoración
Gluten free waffle cones
35min