
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476.8 kcal /
2002.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
19.9 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
420.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Vanilla protein balls
20 λεπτ.
Apricot and carrot bliss balls
1ωρ. 20 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Bounty slice (Noni Jenkins)
1ωρ. 30 λεπτ.
I love U fruit and seed bars
35 λεπτ.
Macadamia protein balls with coconut butter
40 λεπτ.
Prosciutto and basil egg cups
40 λεπτ.
Five seed energy bars
1ωρ. 45 λεπτ.
Sweet seeded crackers
1ωρ. 10 λεπτ.
Breakfast fruit bars
1ωρ. 20 λεπτ.