
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
420.7 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Λιπαρά
19.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini chicken kyivs
45 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Tuatua fritters
45 λεπτ.
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 λεπτ.
Crunchy fish fingers (9 months+)
30 λεπτ.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Turmeric fried chicken
13ωρ. 10 λεπτ.
Meatballs with chilli cheese potatoes
1ωρ.
Spiced lamb flatbread
2ωρ.
Five seed energy bars
1ωρ. 45 λεπτ.
Sandwich sushi
1ωρ. 45 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.