Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
420.7 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Λιπαρά
19.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional sausage rolls
50 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Pancake and fruit kebabs
1 Std.
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Flaky filo fingers
1 Std. 30 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Date and nut balls
20 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min