Mini pad Thai frittatas

Mini pad Thai frittatas

4.2 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • olive oil spray for greasing
  • vermicelli noodles
    50 g
  • water for steaming
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (2 cm)
    300 g
  • medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds
    12
  • spring onions/shallots trimmed and cut into slices
    3
  • fresh coriander leaves and stalks roughly chopped
    20 sprigs
  • palm sugar (2 cm)
    1 cube
  • eggs
    5
  • fish sauce
    2 tbsp
  • lime juice
    1 tbsp
  • salt (optional)
    ⅛ tsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • oil
    20 g
  • sweet chilli sauce to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 269.6 kcal / 1132.4 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1174.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων