
Συσκευές & Αξεσουάρ
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
446.6 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Λιπαρά
8.3 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
54.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Mexico
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 Min
Salmon and mushroom rice
40 Min
Creamy pistachio pasta
40 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 Min
Soba noodles
1 Std.
Japanese ramen noodles
1 Std.