
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panini rosette
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 23ωρ. 20 λεπτ.
8 pezzi
Υλικά
Biga
-
5 g di lievito di birra fresco
-
225 g di acqua + q.b.
-
500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di lecitina di soia (προαιρετικό πεδίο)
-
1 cucchiaino raso di malto d'orzo
-
85 g di acqua
-
100 g di farina manitoba + q.b.
-
10 g di sale
Terminare la preparazione
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di farina tipo 00
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 pezzo
Θερμίδες
336 kcal /
1406 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
67.7 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Una cena coi fiocchi
10 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte tatin ai pomodori
50 λεπτ.
Pagnotta (senza glutine)
Καμία βαθμολογία
Pizza assettata
1ωρ. 45 λεπτ.
Spanakopita
1ωρ.
Focaccia alle carote
3ωρ. 30 λεπτ.
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2ωρ.
Pizza caprese
9ωρ.
Parigina TM6
5ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia a sorpresa
2ωρ.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4ωρ.
Quiche Lorraine
45 λεπτ.
A ‘ngornata
2ωρ. 20 λεπτ.