Συσκευές & Αξεσουάρ
Panini rosette
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 23ωρ. 20 λεπτ.
8 pezzi
Υλικά
Biga
-
5 g di lievito di birra fresco
-
225 g di acqua + q.b.
-
500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di lecitina di soia (προαιρετικό πεδίο)
-
1 cucchiaino raso di miele1 cucchiaino raso di malto d'orzo
-
85 g di acqua
-
100 g di farina manitoba + q.b.
-
10 g di sale
Terminare la preparazione
-
30 g olio extravergine di oliva
-
100 g di farina tipo 00
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 pezzo
Πρωτεΐνη
10.2 g
Θερμίδες
1406 kJ /
336 kcal
Λιπαρά
4.6 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Υδατάνθρακες
67.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Una cena coi fiocchi
10 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta al forno con cavolfiori e scamorza
1ωρ. 15 λεπτ.
Pan di spagna salato natalizio
1ωρ.
Ghirlanda centrotavola
5ωρ. 5 λεπτ.
Pane agli spinaci
3ωρ.
Cestino centrotavola
5ωρ.
Quiche svuotafrigo
40 λεπτ.
Banettes rustiche
15ωρ.
Torta di spinaci greca
1ωρ. 20 λεπτ.
Fajitas integrali con avanzi di pollo arrosto
1ωρ. 20 λεπτ.
Filone di segale
4ωρ.
Focaccia primavera
3ωρ.
Girelle alla pizza
3ωρ. 10 λεπτ.