Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)

Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)

4.4 237 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Stücke

Υλικά

  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Filoteig (250 g, 10 Blätter)
    1 Packung
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    130 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt
    800 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Prisen
  • Feta in Würfeln (1 cm)
    300 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • frische Minze Blättchen abgezupft
    3 Stängel
  • Eier
    2
  • griechischer Joghurt (10% Fett)
    200 g
  • Cherrytomaten
    3

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 373 kcal / 1562 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων