
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia auf apulische Art
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Teig
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Hartweizengrieß150 g
-
Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)150 g
-
Wasser250 g
-
Hefe25 g
-
Zucker1 TL
-
Weizenmehl Type 550350 g
-
Salz1 TL
Belag und Fertigstellung
-
natives Olivenöl30 g
-
Knoblauchzehen (προαιρετικό πεδίο)2
-
Cherry-Tomaten halbiert20
-
Oregano, getrocknet1 Prise
-
grobes Salz1 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
579 kcal /
2422 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
104 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlammkuchen mit Guacamole und Steakstreifen
45 λεπτ.
Focaccia mit Sardellen
1ωρ. 45 λεπτ.
Fenchelzöpfe
3ωρ.
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3ωρ. 50 λεπτ.
Knusprige Baconschnitten
3ωρ. 40 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.
Chinakohl-Pizza
1ωρ. 40 λεπτ.
Kartoffelpizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Badischer Flammkuchen
1ωρ.
Maroni-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1ωρ.
Pikante Blätterteigherzen
1ωρ. 20 λεπτ.
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Καμία βαθμολογία