Kichererbsen-Focaccia

Kichererbsen-Focaccia

4.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
18 Stücke

Υλικά

  • Kichererbsen (400 g), abgetropft
    1 Dose
  • Wasser
    510 g
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    150 g
  • Weizenmehl
    900 g
  • Hefe
    25 g
    1 Pck. Trockenhefe
  • durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Würfeln (5 mm)
    150 g
    150 g Pancetta, in Würfeln (5 mm)
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Rosmarin abgezupft
    1 Stängel

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 295 kcal / 1234 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων