
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kichererbsen-Focaccia
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
18 Stücke
Υλικά
-
Kichererbsen (400 g), abgetropft1 Dose
-
Wasser510 g
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln150 g
-
Weizenmehl900 g
-
Hefe25 g
-
durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Würfeln (5 mm)150 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Rosmarin abgezupft1 Stängel
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1234 kJ /
295 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBurger Buns
3ωρ.
Kräuter-Zupfbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Zwiebelkuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
Laugenbrötchen mit Sesam
24ωρ.
Mediterranes Baguette
15ωρ.
Baguettes auf die Schnelle
50 λεπτ.
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia mit Rosmarin
2ωρ. 30 λεπτ.
Ciabatta
3ωρ. 45 λεπτ.
Bergisches Urbrot
17ωρ.
Pizza mit Schinken und Pilzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Käse-Tomaten-Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.