Focaccia mit Salami und Feigen

Focaccia mit Salami und Feigen

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Stücke

Υλικά

Teig
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Porree in Ringen (5 mm)
    60 g
  • Salz und etwas mehr für den Porree
    2 TL
  • Wasser
    260 g
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl Type 550
    250 g
  • Dinkelmehl
    250 g
Belag und Fertigstellung
  • natives Olivenöl
    50 g
  • Wasser
    40 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Salami in Scheiben (3 mm)
    150 g
  • Feigen, getrocknet geviertelt
    6

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 553 kcal / 2314 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων