
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Crumble
-
roasted, unsalted cashew nuts15 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
vegan cheese, grated (see tip)50 g
-
rolled oats35 g
Steamed Vegetables
-
water500 g
-
cauliflower florets350 g
-
broccoli florets350 g
-
fine sea salt1 pinch
Béchamel
-
extra virgin olive oil50 g
-
plain flour70 g
-
soya milk500 g
-
vegan cheese, grated100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341 kcal /
1426 kJ
Πρωτεΐνη
17.42 g
Λιπαρά
22.19 g
Υδατάνθρακες
17.95 g
Φυτικές ίνες
4.36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Coconut Dhal
20min
Vegetable Biryani
50min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Chick Pea Curry
35min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Tempeh Bolognaise
30min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min