
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Crumble
-
roasted, unsalted cashew nuts15 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
vegan cheese, grated (see tip)50 g
-
rolled oats35 g
Steamed Vegetables
-
water500 g
-
cauliflower florets350 g
-
broccoli florets350 g
-
fine sea salt1 pinch
Béchamel
-
extra virgin olive oil50 g
-
plain flour70 g
-
soya milk500 g
-
vegan cheese, grated100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17.42 g
Θερμίδες
1426 kJ /
341 kcal
Λιπαρά
22.19 g
Φυτικές ίνες
4.36 g
Υδατάνθρακες
17.95 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Coconut Dhal
20 min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min