
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried Rhubarb and Lentil Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
garlic cloves3
-
garam masala1 ½ tsp
-
paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
rhubarb cut in pieces (1 cm)350 g
-
chana dal (yellow dried split peas)150 g
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
brown sugar30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain yoghurt for serving40 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, for serving3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
302 kcal /
1263 kJ
Πρωτεΐνη
12.6 g
Λιπαρά
10.2 g
Υδατάνθρακες
39.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli Cheese Nachos
40 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 Min
Puri
35 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Onion Bhaji
45 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min