
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambhar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered50 g
-
tomatoes halved50 g
Masala
-
vegetable oil25 g
-
chana dal (yellow dried split peas)1 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
asafoetida1 tsp
-
Kashmiri dried chillies to taste2 - 4
Soup
-
dried tamarind soaked in hot water for 15 minutes5 cm
-
water1200 g
-
chana dal (yellow dried split peas)150 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)100 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
fine green beans cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
168 kcal /
702 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 λεπτ.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 λεπτ.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Onion Bhaji
45 λεπτ.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1ωρ. 15 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 λεπτ.
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 λεπτ.