Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and Provolone Risotto
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
provolone cheese cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.)prosciutto cut into pieces (1 in.)4 oz
-
arborio rice12 oz
-
dry white wine2 oz
-
beef stock paste1 tbsp
-
water28 oz
-
saffron (approx. 15-20 threads or to taste)1 packet/envelope
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
16.49 g
Θερμίδες
2023 kJ /
483 kcal
Λιπαρά
26.26 g
Υδατάνθρακες
45.11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Midweek Meals
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara Pie
No ratings
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Pesto Pasta Salad
30 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 h 5 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 min
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min