
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water500 g
-
aubergines cut in pieces (3 cm)500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
vegetable oil30 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
1.4 g
Θερμίδες
319 kJ /
76 kcal
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeftover Chicken Kimchi Salad
15 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Crisp Onsen Eggs
2 Std.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min