
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
171 kcal /
716 kJ
Πρωτεΐνη
9.79 g
Λιπαρά
8.54 g
Υδατάνθρακες
13.85 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Coconut Dhal
20 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1ωρ.
Tempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.