
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9.79 g
Θερμίδες
716 kJ /
171 kcal
Λιπαρά
8.54 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Υδατάνθρακες
13.85 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Chickpea Pancakes
20min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Nacho Gratin
1h
Boston Baked Beans
20min
Sumac-spiced Houmous
5min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pickled Red Onions
1h 50min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min