
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
171 kcal /
716 kJ
Πρωτεΐνη
9.79 g
Λιπαρά
8.54 g
Υδατάνθρακες
13.85 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.