
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting110 g
-
unsalted butter cold, diced60 g
-
water cold35 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried thyme¼ tsp
Filling
-
unsalted butter30 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves20 g
-
medium eggs3
-
egg yolks from medium eggs2
-
ricotta cheese500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Topping
-
sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil200 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
369 kcal /
1544 kJ
Πρωτεΐνη
12.3 g
Λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Coconut Dhal
20 min
Vegetable Biryani
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Chick Pea Curry
35 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Tempeh Bolognaise
30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 godz. 25 min