Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting110 g
-
unsalted butter cold, diced60 g
-
water cold35 g
-
fine sea salt1 pinch
-
½ tsp fresh thyme, leavesdried thyme¼ tsp
Filling
-
unsalted butter30 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves20 g
-
medium eggs3
-
egg yolks from medium eggs2
-
ricotta cheese500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Topping
-
sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil200 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
12.3 g
Θερμίδες
1544 kJ /
369 kcal
Λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Potato and Celeriac Gratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 λεπτ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Mushroom Stroganoff
30 λεπτ.
Tempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.