
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting110 g
-
unsalted butter cold, diced60 g
-
water cold35 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried thyme¼ tsp
Filling
-
unsalted butter30 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves20 g
-
medium eggs3
-
egg yolks from medium eggs2
-
ricotta cheese500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Topping
-
sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil200 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
369 kcal /
1544 kJ
Πρωτεΐνη
12.3 g
Λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2h 20min
Chick Pea Curry
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Tarka Dal
9h 5min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min
Thai Curry Noodles
25min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min