
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
320.6 kcal /
1341.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.6 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Νάτριο
491.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mix, Grab and Go!
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 λεπτ.
Illinois Pierogi
2ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 λεπτ.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 λεπτ.
Pizza Waffles
1ωρ. 15 λεπτ.
Tex-Mex Bowl
50 λεπτ.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 λεπτ.