Συσκευές & Αξεσουάρ
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
491.4 mg
Πρωτεΐνη
10.6 g
Θερμίδες
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mix, Grab and Go!
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFettuccine Alfredo
40 λεπτ.
Ramen Noodle Soup
40 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 λεπτ.
Illinois Pierogi
2ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Artichoke Fettuccine Alfredo
Καμία βαθμολογία
Tofu Stew
30 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Pasta Primavera
35 λεπτ.
Chili Oil Noodles
Καμία βαθμολογία
Lemon Pasta
35 λεπτ.