
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free spinach and lemon pasta
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
594.3 kcal /
2496.5 kJ
Πρωτεΐνη
27.4 g
Λιπαρά
43.5 g
Υδατάνθρακες
19.2 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.2 g
Νάτριο
1498 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken Caesar pasta salad
55 λεπτ.
South African yellow rice
20 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
Καμία βαθμολογία
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.
Dumpling wrappers
1ωρ.
Chinese egg noodles
1ωρ.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 λεπτ.