Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free spinach and lemon pasta
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1498 mg
Πρωτεΐνη
27.4 g
Θερμίδες
2496.5 kJ /
594.3 kcal
Λιπαρά
43.5 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.2 g
Υδατάνθρακες
19.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 λεπτ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.
Biryani-style rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Butternut and bacon macaroni cheese
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.