Fusilli risottati tonno e capperi

Fusilli risottati tonno e capperi

4.1 267 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio senz'anima
  • 5 foglie di prezzemolo fresco lavate
  • 180 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di capperi sott'aceto
  • 80 g di pasta secca tipo fusilli
  • 55 g di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 454 kcal / 1899 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 58 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων