Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)

Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliatelle
  • di farina di kamut + q.b.
    200 g
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    100 g
  • di acqua
    150 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Sugo di funghi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
    300 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 377 kcal / 1577 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων