
Συσκευές & Αξεσουάρ
Shakshuka
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
caraway seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
tomato purée30 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste3 - 4
-
medium eggs8
-
feta cheese crumbled, to taste80 - 100 g
-
crusty bread for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
404.5 kcal /
1692.3 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
26.8 g
Υδατάνθρακες
21.6 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Νάτριο
1279.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Blueberry Jam
45 min
Breakfast Bread Pudding
50 min
Full English Breakfast Popover
40 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Brak ocen
Caprese Omelette
30 min
Scrambled Eggs
10 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min