
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Spiced Quorn
-
onions quartered70 g
-
olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
Quorn mince350 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
water550 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried apricots, pitted halved10
Bulgar Wheat
-
bulgar wheat200 g
-
fresh mint leaves only, chopped5 sprigs
-
olive oil1 dash
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17.8 g
Θερμίδες
1267 kJ /
303 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Iranian Vegetable Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.