Erbazzone (vegan)

Erbazzone (vegan)

3.6 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
    60 g
  • di acqua
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    450 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 cucchiaino raso
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 ½ cucchiaino
  • di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
    800 g
  • di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
    700 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipollotti con la parte verde a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lievito alimentare in scaglie + q.b.
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 422 kcal / 1766 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων