Limettenpappardelle mit Gambas

Limettenpappardelle mit Gambas

3.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
    440 g
  • Salz und etwas mehr
    1 ½ TL
  • Eier
    3
  • Eidotter
    3
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Riesengarnelen, roh, ungeschält (siehe Tipp)
    12 Stück
  • Parmesan
    40 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    5 Stängel
  • frisches Basilikum Blättchen abgezupft
    5 Stängel
  • Schlagobers
    100 g
  • Bio-Limetten
    2
  • Schalotten halbiert
    3
  • Butter
    2 EL
  • Sherry
    50 g
  • Honig
    2 EL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Msp.

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 579 kcal / 2424 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 58 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων