
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi with Taleggio Cheese
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21.6 g
Θερμίδες
2600 kJ /
622 kcal
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
99.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 λεπτ.
Pasta al Arrabiata
30 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 λεπτ.
Seafood Risotto with Chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Asparagus and Pea Pasta
20 λεπτ.
Tuna Pasta Bake
1ωρ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 λεπτ.
Crab & Prawn Linguine
25 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Pasta alla Puttanesca
35 λεπτ.
Tuna Pasta
30 λεπτ.