
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi with Taleggio Cheese
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
622 kcal /
2600 kJ
Πρωτεΐνη
21.6 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
99.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Mac 'n' Cheese
1ωρ. 20 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.