Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi with Taleggio Cheese
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21.6 g
Θερμίδες
2600 kJ /
622 kcal
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
99.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Penne with Mussels
2ωρ. 5 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Special Un-Fried Rice
45 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Shrimp Yakisoba
35 λεπτ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.