
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
471 kcal /
1971 kJ
Πρωτεΐνη
32.55 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
38.4 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Deliciously Light
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable tortilla with chorizo
50 Min
Gluten-free mini pizzas
2 Std.
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Tomato and bacon spaghetti
35 Min
Stuffed veggie snails
45 Min
Mr. Tomato Head
1 Std.
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Nut bolognese
35 Min