Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
32.55 g
Θερμίδες
1971 kJ /
471 kcal
Λιπαρά
20.8 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Υδατάνθρακες
38.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Deliciously Light
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free mini pizzas
2ωρ.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2ωρ. 40 λεπτ.
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 λεπτ.
Tomato and bacon spaghetti
35 λεπτ.
Stuffed veggie snails
45 λεπτ.
Mr. Tomato Head
1ωρ.
Three course meal for two in 30 minutes
1ωρ. 15 λεπτ.
Nut bolognese
35 λεπτ.
Vegetable tortilla with chorizo
50 λεπτ.
Lentil and chorizo stew
3ωρ. 45 λεπτ.