Συσκευές & Αξεσουάρ
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
12.6 g
Θερμίδες
1212 kJ /
290 kcal
Λιπαρά
18.1 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free mini pizzas
2 Std.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Tomato and bacon spaghetti
35 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Stuffed veggie snails
45 Min
Mr. Tomato Head
1 Std.
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Nut bolognese
35 Min
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min