Συσκευές & Αξεσουάρ
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
2 cans lentils, cooked, (800 g), washed and draineddried lentils (weighed before soaking)300 g
-
onion cut into quarters150 g
-
peppers (red or green), cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil (plus a little extra to season)60 g
-
vegetable mixture, frozen750 g
-
eggs (whole, wrapped in cling film)3
-
pork tenderloins (350-400 g per steak)2
-
1 tsp soy saucebeef extract2 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
sweet paprika powder1 ½ tsp
-
mixed dried herbs (oregano, thyme, rosemary, etc.)1 tsp
-
liquid caramel½ tsp
-
lemon juice10 g
-
chorizo cut in slices80 g
-
100 g bacon cubesSerrano ham cut in cubes100 g
-
bay leaf, dried1
-
salt1 tsp
-
water700 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
40.3 g
Θερμίδες
2282 kJ /
546 kcal
Λιπαρά
22.85 g
Φυτικές ίνες
10.3 g
Υδατάνθρακες
44.35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free mini pizzas
2 Std.
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Tomato and bacon spaghetti
35 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Stuffed veggie snails
45 Min
Mr. Tomato Head
1 Std.
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Nut bolognese
35 Min
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min