
Συσκευές & Αξεσουάρ
Orkiszowa galette z rabarbarem
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
12 porcji
Υλικά
-
ziaren orkiszu240 g
-
cukru115 g
-
masła, niesolonego zimnego, pokrojonego na kawałki125 g
-
wody zimnej25 g
-
soli1 szczypta
-
rabarbaru pokrojonego na 1-2 cm kawałki500 g
-
skrobi ziemniaczanej20 g
-
bułki tartej1 łyżka
-
jajko roztrzepane, do posmarowania brzegów ciasta1
-
migdałów, w płatkach2 - 3 łyżki
-
cukru pudru1 łyżka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
229 kcal /
960 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® SEZONOWO
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiasto Lodowa Kraina
8ωρ. 40 λεπτ.
Tarta z kremem budyniowym i truskawkami
2ωρ. 30 λεπτ.
Rolada żyrafa
3ωρ.
Ciasto z pianką truskawkową
6ωρ. 25 λεπτ.
Biszkopt
1ωρ. 50 λεπτ.
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2ωρ. 55 λεπτ.
Ciasto leśny mech
3ωρ. 20 λεπτ.
Rolada leśny mech z kremem cytrynowym
5ωρ.
Galette z borówkami
1ωρ. 25 λεπτ.
Skubaniec z owocami
3ωρ. 40 λεπτ.
Wilgotny biszkopt z olejem
4ωρ.
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1ωρ.